Thursday , June 20 2024

Förhandslyssning av Page

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Eddie Bengtsson och Marina Schiptjenko, som tillsammans utgör den legendariska popgruppen Page, är tillbaka med nya albumet Hemma som släpps i samarbete med Wonderland Records. Idag premiärspelar Zero nya singeln “Som ett skal”.

I helgen spelar Page på Göteborgsfestivalen Electronic Summer, eller rättare sagt, Page spelar live inte bara en utan två gånger.

Under Electronic Summers förfestdag (torsdagen den 29 augusti) spelar Page tre låtar från nya albumet samt pratar lite från scenen om arbetet med skivan. På fredag inleder de festivalens två huvuddagar med en fullängdsspelning.

Biljetter till Electronic Summer: www.biljettforum.se

Första släppet från albumet blir “Som ett skal”, som Zero här kan erbjuda er en exklusiv förhandslyssning på. Singeln släpps digitalt i september, men redan under Electronic Summer kommer två mycket limiterade 3-tums-cd att finnas till försäljning.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …