Tuesday , December 5 2023

Electropop med Brott och Straff

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Kim Nilsson sångare och gitarrist i punkrockbandet Blisterhead har en ny karriär på gång. Tillsammans med Martin Carlsson står han bakom projektet Brott & Straff som gör fartfyld elctropop på svenska. Första låten “Innan magin försvinner” finns nu att lyssna på här nedan.

Går du med i Brott och Straffs Facebookgrupp får du också möjlighet att ladda ner låten gratis. www.facebook.com/BROTTOCHSTRAFF

Blisterhead är ett punkrockband från Falköping. I oktober 2007 hade de ett par spelningar i Ryssland i samband med den ryska lanseringen av deras tredje album Under The City Lights. Dessa spelningar gav en del rubriker i pressen då en av spelningarna utsattes för ett försök till bombattentat. Läs om den märkliga händelsen som klassades som ett terrorattentat här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11270397.ab

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …