Wilder tillbaka i Depeche Mode?

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nyligen blev det klart att Alan Wilder gästar festivalen Electronic Summer i Göteborg den 1 september. Länge har det också diskuterats om han någonsin kommer tillbaka till den grupp han en gång var med och gjorde till arenarockband, Depeche Mode).

2010 gjorde han så comeback på låten “Somebody” under en spelning. Efter det har det varit tyst från bandet, men idag driver gruppens officiella Facebooksida på ryktena genom att släppa ut en bild med Alan och texten “Never again is what you swore”.

Framtiden får utvisa vad gruppen vill ha sagt, men klart är att om man vill ställa Alan själv mot väggen beger man sig till Electronic Summer och biograf Roy i Göteborg den 1 september. Där har han nämligen världspremiär på sin kommande film A Strange Hour In Budapest. Wilder kommer att vara på plats både där och senare också på festivalen för en Q&A och signering av Blu-ray-utgåvan av filmen.

Depeche Modes Facebooksida hittar du här: facebook.com/depechemode

Biljetter till Electronic Summer finner du här: www.ticnet.se

Komplett line-up Electronic Summer:
Mesh (UK)
Melotron (DE)
Universal Poplab
Page
De/vision (DE)
Psyche (DE/CAN)
Parralox (AUS)
Spetsnaz
Mars TV
Söderut
Marilyn and the Rouge
Digidroid
Servoskudd

Gäst:
Alan Wilder (+ Världspremiär av hans live-dvd med Recoil)

DJ:
Schlatta (Synthklubben)
Henrik Wittgren (Plasticity)

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …