Swedish House Mafia splittras

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Den framgångsrika dj-trion Swedish House Mafia lägger av efter den kommande turnén. Detta meddelar gruppen på sin officiella hemsida.

“I dag vill vi dela med er att turnén vi ska ut på kommer att bli vår sista. Vi vill tacka er alla för att ni har varit med oss på den här resan. We came, we raved, we loved”, skriver bandet på sin hemsida.

Under Sebastian Ingrossos framträdande på Summerburst i Stockholm avslöjade han tillsammans med Axwell att Swedish House Mafia gör en spelning på Friends Arena i Solna den 24 november. Detta blir alltså sista gången vi får se de tre medlemmarna Sebastian Ingrosso, Axwell och Steve Angello bilda Swedish House Mafia tillsammans på en svensk scen.

Gruppen har under sin korta livslängd haft världshits som “Miami 2 Ibiza”, “Save the World” och “One”.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …