De Lyckliga Kompisarna till Siesta!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Siesta!-festivalen startar i morgon och idag gjorde de sista bokningen. Inga mindre än De Lyckliga Kompisarna kommer att röja på en av scenerna i centrala Hässleholm till helgen.

Det fanns en tid då trallpunklegenderna De Lyckliga Kompisarna åkte runt i en gammal Ford Granada och spelade på suspekta kulturnästen som numera är rivna och ersatta med bostadsrätter och golfbanor. De sjöng om Hockeyfrilla, dricka sprit och hålla käften. Det var tyst om gruppen i några år i början av 2000-talet, men sedan gick det inte längre. Nu är DLK här igen och häcklar den moderna tidens olater, spelar fort och galet, och verkar tycka att det är roligt.

Om Webbmaster

Kolla även

Gamma Vortex och TUKT intar Charles Dickens i Helsingborg  

Charles Dickens Bar & Scen i Helsingborg har på senare år gjort en storsatsning på …