Förhandslyssna på VCMG! – Zero streamar Vince Clarke och Martin Gore

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

Initialerna VCMG står för Vince Clarke och Martin Gore. De två Depeche Mode-grundarnas gemensamma technoprojekt föddes när Vince helt oväntat hörde av sig till Martin via e-post och kände för att spela in en technoplatta. Utan att ens träffas mailade duon filer fram och tillbaka mellan sina respektive studior tills båda var nöjda med resultatet.

Nu kan du, tack vare Mute Records och Playground Music Swedens vänliga medverkan, förhandslyssna på VCMG:s album Ssss här nedan. Zero har den exklusiva rätten att streama skivan, som släpps i Sverige den 12 mars, för den svenska marknaden.

Streamen har nu upphört.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …