Tuesday , December 5 2023

Maria Bohm debuterar

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Artisten Maria Bohm tvekar inte att kalla sig feminist både privat och i musiken, så när hon skulle spela in sitt första album var det självklart att samtliga medverkande skulle vara kvinnor. Allt från foto till instrument och produktion är det kvinnor som har bidragit med. Maria hoppas att det bidrar till att göra den ojämlika musikbranschen lite jämnare och inspirerar skapande kvinnor att ta mer plats.

Nu släpps debutalbumet Bloody Mary och nedan kan ni se videon till låten “Black Bride”

Mer information hittar ni här: mariabohm.com

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …