Let's Say We Did – Let's Say We Did

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Nesna, betyg: 5]

Vad ska vi göra med alla dessa indierockband? De låter ju så lika och dessutom kryllar det av dem. De flesta är inte dåliga men inte heller särskilt bra, men framförallt är det få som är unika. Stockholmsbandet Let’s Say We Did albumdebuterar med en platta lofi-americana-indie producerad av Pelle Gunnerfeldt som passar perfekt in på beskrivningen ovan. Gruppen har jämförts med band som Wilco och Pavement och man skulle även kunna referera till ett nyvaket Last Days of April där morgonkaffet inte riktigt kickat in än. Visst, det låter trevligt och i stort sett felfritt. Men ska inte bra musik vara mer än så?

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …