Nina Natri – Lovers United

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Jahnstedt)

[album, Lovers United, betyg: 6]

Den före detta Fidget och Homy sångerskan Nina Natris solodebut har varit ett faktum under flera år. Men det har bara blivit några få singlar och när man som minst trodde på ett album annonserades Lovers United ut. Ninas begåvning är stor och förmågan att variera musiken är beundransvärd. Hennes röst är speciell och det är omöjligt att ta fel artist när hennes låtar spelas. Skivan varvas mellan electro och pop i en skön blandning. Bäst blir det på de äldre spåren “Destroyer” (tillsammans med Emmon), “Lovers United” och “Cure Me From Love”. Bland de nyare låtarna bör man nämna “Hang My Heart” med sin japanskinspirerade ljudbild och “Hold On” (kommande singeln) som låter så mycket 70-80 tal att den känns hämtad från tiden då det begav sig. Trots variationen och de många starka låtarna blir Ninas “speciella” röst lite mycket i längden men i små utspridda doser är det godis för örat.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …