Wednesday , November 29 2023

Simone Moreno – Planetas

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[album, Soul Dog Records, betyg: 7]

Min femtonåriga dotter spontandansar framför kylskåpet där hon letar efter något att äta. I vanliga fall plågar hon grannarna med punk, industri, ska och metal från morgon till kväll. Nu är det Planetas som ljuder. Det säger en del om Simone Morenos livsbejakande samba och afrobrasilianska danspop. För mig känns musiken som något av en främmande ö i den musikaliska värld jag lever i till vardags. Således har jag i inledningsskedet lättast att ta till mig reggaespåret “Vida de c

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …