Tuesday , December 5 2023

David Sylvian gör om Manafon

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Hans-Olof Svensson)

När Zero i höstas intervjuade David Sylvian om hans samlingsskiva Sleepwalkers, berättade Japansångaren att ett av hans kommande projekt skulle bli en omarbetad och utvidgad version av albumet Manafon från 2009.


Den 23 maj släpps Died in the Wool, där Sylvian tillsammans med kompositören Dai Fujikura samt producenterna Jan Bang och Erik Honoré har skapat nya variationer och tolkningar av materialet på Manafon. Sex stycken är helt nya. Utgåvan kommer även att innehålla en cd med Sylvians ljudinstallation When We Return You Won’t Recognise Us.


Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …