Friday , August 19 2022

Zero skojade bara.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Hans-Olof Svensson)

Igår var den 1 april och nedanstående nyhet var självfallet ett aprilskämt.

Zero kan idag exklusivt avslöja att de tyska technopionjärerna Kraftwerk rekryterar Alexander Bard som femte medlem. Enligt en källa nära gruppen anser Ralf Hütter att de som ersatte Wolfgang Flür och Karl Bartos bara är “musikarbetare” och att man behöver en mer kreativ person för att fortsätta utvecklas.

Hütter lär ha fått upp ögonen för Bard eftersom svensken alltid går i kortbyxor och därmed passar väl in i gruppens satsning på cykelsport. Det ryktas dock att Bard redan hamnat i konflikt med sin nye chef genom att vägra raka av sig skägget.

Bard kommer nu att flytta till Düsseldorf för att påbörja arbetet med Kraftwerks nästa projekt, soundtracket till Mel Brooks comebackfilm Det våras för robotarna, en komedi-rockumentär i vilken Ralf Hütter och Florian Schneider spelas av Johnny Depp och Matt Damon.


Om Webbmaster

Kolla även

The Crazymen - Living Above The Cyclone Firestorm

The Crazymen – Living Above The Cyclone Firestorm

Motala-trion The Crazymen firar 20-årsjubileum som band i år. Det gör man genom att ge …