Tuesday , December 5 2023

Zero premiärvisar Söderuts video

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Göteborgsbaserade Söderut, med uppflyttade skåningen Andreas Söderut i spetsen, har kallats ett skånskt Kraftwerk och är nu aktuella med släppet av nya singeln “Kärlekspsykopat” på Wonderland Records.

Det ryktas även om bokning till Arvikafestivalen och i början på sommaren kommer gruppens debutalbum.

Vi här på Zero Magazine kan nu erbjuda en exklusiv förhandstitt på videon till singeln. Videon är gjord av Elin Molander och på hennes blogg kan man se lite av arbetet bakom kulisserna. elinmolander.blogspot.com >>>

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …