Zero premiärvisar 047s video

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Zero premiärvisar i dag svenska bitpopbandet 047s nya video “Let You Go”. 047, som är duon Peter Engström och Sebastian Rutgersson, har på nya “Let You Go” tagit hjälp av Tomas Halberstad på sång. Tomas är tidigare mest känd för låten “Travel as I Wait” från klädföretaget Nellys tv-reklam.

Videon till “Let You Go” är inspelad på Andra Långgatans skivhandel i Göteborg och regisserad av Joakim Oskarsson. Singeln släpps den 21 mars. Ett album är planerat till sommaren på skivbolaget Killing Music. På den ännu namnlösa skivan utlovas samarbeten med bl.a. Gustaf Spetz (tidigare i Eskju Divine) och Lisa Pedersen.

Om Webbmaster

Kolla även

Red Cell

Red Cell släpper nya singeln “Only Night”

Den svenska elektroniska duon Red Cell är äntligen tillbaka med ny musik sen deras senaste …