Monday , August 15 2022

En epok av Zero är över

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Kära läsare

Papperstidningen Zero har nu bevakat den alternativa musiken i drygt 16 år. Allting har ett slut och nu har tiden kommit då vi beslutat oss för att dra in den tryckta utgåvan. Detta beror på att det idag är svårt att överleva som musiktidning i Sverige, framförallt med en specialinriktning som Zero haft. Vi som jobbat med tidningen hoppas att du har förståelse för vårt beslut och att vi ses här på www.zeromagazine.se i framtiden.

I veckan som gick fick alla prenumeranter ett brev och tidningen Studio som vi hoppas att ni uppskattar. Vi vet att många av er gör och vill göra musik på egenhand och uppskattat våra artikelserier som “Audiofila Betraktelser” och “Jukebox” så när Zero inte längre finns ta chansen och upptäck Studio.

Nu fortsätter Zeros satsning med en ny hemsida. Vi kommer fortsätta utveckla vår Web-TV och eventuellt kommer tidningen ZERO i ett nytt format i framtiden. Vill du vara med och dra igång en ny tidsera av Zero hör av dig till Petter Jahnstedt. petter@zeromagazine.se

TACK FÖR ALLT OCH VARMT VÄLKOMNA TILL NYA ZERO!
Petter Jahnstedt & Jon Josefsson

Om Webbmaster

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …