Wednesday , November 29 2023

Freddie Wadling på vårturné

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Freddie Wadling ger sig ut på en mindre konsertturné under våren med ett stopp på Bio Roy i Göteborg den 10 april. Övriga städer som får ett besök av Wadling är Västerås, Stockholm, Malmö och Kristianstad. Repertoaren kommer att bestå av blandade pärlor från hela den långa karriären.

I början av 2009 kom senaste skivan, dubbelalbumet “Den mörka blomman/The Dark Flower”. Genom åren har Wadling stått som avsändare till ett flera musikaliska klassiker med den gemensamma nämnaren kvalitet och en stor genremässig spännvidd. Oavsett om omgivningen varit grupperna Cortex, Blue For Two, Fläskkvartetten eller om han agerat i skepnad av soloartist.

Med sig på dessa konserter har Freddie ett band bestående av:
Sebastian Öberg – Cello
Christian Olsson – Slagverk/gitarr
Per “Ruskträsk” Johansson – Saxofon

Turnédatum:
6.4 Västerås, Sigurdsgatan 25
7.4 Stockholm, Bryggarsalen
8.4 Malmö, Palladium
9.4 Kristianstad, Konserthuset
10.4 Göteborg, Bio Roy

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …