Ny singel från Julian Brandt ft Kitty

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter att ha spelat i popgrupperna Bobby, Kamera, The Paper Faces och Lustans Lakejer släppte Julian Brandt den kritikerrosade debutplattan Looks and Talent (Don’t Always Go Together) 2009.

2011 ger Julian Brandt ut två album. Först ut, den 9 februari, är den svenskspråkiga skivan Demonen (X5). I anslutning till albumet släpps singeln “Retrokärlek” där Julian gästas av Kitty Jutbring. Kitty kan man även se som konferencier för P3 Guld-galan nu på lördag den 22 januari i Göteborg. Se videon till “Retrokärlek” här nedan.

Låtar som sticker ut på skivan är också kommande singelsläppet “Hela livet passerar revy”, en duett tillsammans med Anne-Lie Rydé, titelspåret “Demonen” där Julian skriver om lockelser och frestelser och “Stiliga uniformer”, som skrevs dagarna före valet.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …