Titans – nytt synthopp

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

På juldagen presenterade svenska skivbolaget Progress Productions sitt senaste tillskott, Titans. Bandet är ett samarbete mellan de svenska musikerna Fredrik Mattsson och Jimmy Svensson samt San Francisco-baserade sångaren Dan Von Hoyel. Debuten All There Is EP finns ute nu och beskrivas enklast som klassisk nittiotalssynth med en modern touch. Just nu arbetar trion med att färdigställa sitt debutalbum, som beräknas vara färdigt under första halvan av 2011.

Nedan kan du se videon till singeln, regisserad av Fredrik Karlsson

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …