Covenant albumsläpp 2011

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nu är det klart att svenska Covenants kommande album Modern Ruin släpps den 8 februari 2011 via Progress Production i Skandinavien. Samma datum släpps skivan även i USA av Metropolis och i övriga världen av SPV.

Nyligen släpptes första singeln från albumet “Lightbringer”, i en limiterad utgåva. Albumet kommer även i en limited edition designad av Joakim Montelius från gruppen. Medföljer gör också en bonus-cd innehållande remixar på albumspåren samt låten “Wir sind die Nacht”, som gjordes för den tyska filmen med samma namn.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …