Thursday , September 29 2022

Maroon 5 – Hands All Over

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

[album, Universal, betyg: 5]

Maroon 5 kommer aldrig att skriva någon ny “This Love”, och det vet de nog själva. Men det hindrar dem inte från att försöka. Med produktion av Mutt Lange, mannen bakom mainstreamrockare som Def Leppard och Foreigner, är Hands All Over extremt välputsad även med Maroon 5:s mått mätt, vilket inte vill säga lite. Ordet “välputsad” ska förstås utläsas “tråkig och förutsägbar”. Ändå kommer jag på mig själv med att sitta och småtrivas lite lätt medan jag lyssnar. Maroon 5:s lättfunkiga, melodiska r&b-pop med Prince, Duran Duran och Chic som husgudar passar mig egentligen ganska bra, och Adam Levines röst tröttnar jag aldrig på. Det är bara så förbannat svårt att komma ihåg någon av låtarna efteråt.

Om Webbmaster

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …