Tuesday , August 9 2022

Hurts albumsampler

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Hurts, som i helgen besökte Stockholm och Popagandafestivalen, släpper den 8 september sitt debutalbum Happiness. Den engelska duon har blivit uppskriven över stora delar av europa för sin 80-90-talsinspirerade synthpop. Nedan kan du höra ett smakprov från skivans låtar, som delvis är inspelad i Göteborg tillsammans med den svenske producenten Jonas Quant.

Hurts är duon Adam Anderson och Theo Hutchcraft från Manchester i England. Bandet blev under förra året uppskrivet efter framgångar på nätet med sin låt “Wonderful Life”. I vår har gruppen varit aktuell med singeln “Better Than Love” och återigen med låten “Wonderful Life”, som släpptes som gruppens andra singel strax före sommaren.

Om Webbmaster

Kolla även

Suede – “15 Again”

För ett par veckor sedan släppte Suede den första singeln, “She Still Leads Me On”, …