Hurts albumsampler

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Hurts, som i helgen besökte Stockholm och Popagandafestivalen, släpper den 8 september sitt debutalbum Happiness. Den engelska duon har blivit uppskriven över stora delar av europa för sin 80-90-talsinspirerade synthpop. Nedan kan du höra ett smakprov från skivans låtar, som delvis är inspelad i Göteborg tillsammans med den svenske producenten Jonas Quant.

Hurts är duon Adam Anderson och Theo Hutchcraft från Manchester i England. Bandet blev under förra året uppskrivet efter framgångar på nätet med sin låt “Wonderful Life”. I vår har gruppen varit aktuell med singeln “Better Than Love” och återigen med låten “Wonderful Life”, som släpptes som gruppens andra singel strax före sommaren.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …