Saturday , April 20 2024

Psykakuten – Psykakuten

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Lyckan / Border, betyg: 6]

Ibland låter det verkligen psykisk ohälsa, inre inferno och mental härdsmälta. Men lika ofta, eller oftare, är musiken ljuv, vacker och tilltalande. Dyster – visst, svår – en aning, suicidal – säkert för vissa.
Psykakuten består av Karolina Stenström från Steso Songs och Henrik Svensson. Detta är deras debutalbum och innehåller nio psykotiska spår som studsar mellan indie, ångest, shoegaze och Lamictal. Jag gillar vad jag hör men vet inte riktigt vad jag ska göra med det. Men Psykakuten får vara kvar i skivhyllan tills jag kommer på det.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …