Vinn biljetter till Forever Young

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Forever Young turnén går av stapeln under tre sommarhelger med start den 6 augusti i Linköping, totalt blir det sex spelningar runt om i Sverige. Artistprogrammet är imponerande, flera av artisterna återförenas exklusivt för Forever Young. Varje spelplats kommer att ha sex artister. Ultravox, Reeperbahn, Alphaville, Jakob Hellman och Lustans Lakejer spelar på samtliga sex spelplatser. The Human League spelar på fyra platser, Eskilstuna 13 augusti, Helsingborg 14 augusti, Gävle 20 augusti och i Kalmar den 21 augusti. Howard Jones kompletterar på de två inledande spelplatserna, Linköping den 6 augusti och Varberg den 7 augusti.

Det är också klart att DJ-duon Tobbe & Tony från den redan kultförklarade Göteborgsklubben Romo Night, (numera under namnet The Station) kommer stå bakom skivspelarna på efterfesten i varje stad. Efterfesterna äger rum på ett uteställe i respektive stad.

Köp biljetter här: Forever Young

TÄVLING (Vinn biljett)
Zero har fått möjligheten att lotta ut tre biljetter till festivalen med tillhörande efterfest. Svara bara på nedanstående fråga senast den 4 augusti.

Vilket år släpptes Alphavilles genombrottskiva Forever Young?

Svar önskas till: info@zeromagazine.nu
(Uppge namn, adress och telefonnummer)

* Vinsten består enbart av en biljett till valfri Forever Youngspelning.
Eventuell resa och logi betalas av vinnaren. Även ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …