Nytt album frånThe Birthday Massacre i höst

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Torontobaserad synth-rockbandet The Birthday Massacre släpper den 17 september sitt fjärde studioalbum Pins And Needles. Zero har tjuvlussnat på några av låtarna från skivan. Ljudbilden är något ruffigare men de har också skapat en fängslande hybrid av 80-tal och electronica som tillsammans med aggressiva gitarrer frambringar melodiska tongångar.

Pins And Needles är mixad av David Ogilvie (som producerat bl.a. Skinny Puppy, Marilyn Manson, Killing Joke) som beskriver albumet som hårdare och mörkare än gruppens tidigare. Bandet kommer att ladda upp smakprov från albumet på sin MySpace-sida inom kort.

www.myspace.com/thebirthdaymassacre

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …