Trevolt – I All Hast

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Heptown / Sound Pollution, betyg: 6]

Kan man spela snärtig punk om en i bandet jobbar med att teckna Bamse, en annan är Robinsondeltagare och den tredje jobbar på en statlig myndighet? Ja, tydligen.
Punktrion Trevolt släppte nyligen sitt debutalbum där de spottar ur sig fräna punktexter på skånska. Det låter tungt men är ändå rätt lättlyssnat, när de fläskar på med ilskna gitarrer, smattrande trummor och ett sjujäkla tempo. Och den höga energinivån som utmärker plattan från början till slut och är en av bandets styrkor är också trions svaghet. Det blir lite enahanda och jobbigt att lyssna på 17 spår som går i 180 hela tiden. Några andningspausar hade varit vänligare för örat och lyft fram låtmaterialet bättre.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …