Wednesday , April 17 2024

Lucknow Pact – Open Your Arms

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Hej musik! /Playground, betyg: 6]

Svår att förälska sig i, omöjlig att hata. Så kanske man bäst beskriver Göteborgsbandet Lucknow Pacts musik. Det handlar om mjuk, stämningsbyggande vemodspop som kombinerar dysterhet och värme på ett förtjänstfullt sätt. Lätt att tycka om alltså, det kan inte finnas någon därute som kan må dåligt av detta. Å andra sidan är musiken lite för svävande och luddig i kanterna för att man ska ställa sig upp och jubla. Mer spännande än så är inte musiken, och mer spännande än så blir inte denna recension.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …