The New Heaven Dieppe-album

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Förra vintern släpptes The New Heaven Dieppes självbetitlade ep och nu är det dags för den första fullängdaren, Melancholy Eyes. Bandet jobbar mycket med improvisation och beskriver själva musiken som melankolisk elektronisk pop. Drivkrafterna bakom The New Heaven Dieppe är Andy A Miltvedt som även spelar trummor i Melody Club och kläddesignern Mari Miltvedt. Samtidigt som Melancholy Eyes släpps även en klädkollektion som består av både en one pice collection och band-t-shirts. Förstasingeln från skivan är “My Defeat”.

Lyssna på “My Defeat” och fler låtar från Melancholy Eyes på www.myspace.com/thenewheavendieppe

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …