Tapefly släpper ny video

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I morgon, onsdag den 31e mars, gör göteborgsduon Tapefly sin första livespelning någonsin. Denna äger rum på Trädgår’n i Göteborg i samband med släppet av bandets andra album The Lifting of the Veil som här om dagen fick fin kritik av Zero Music Magazines skribent.

Gruppen som består av Johan Forsman och Christina Lövenström debuterade med skivan Electric Bird 2006. Då blev gruppen mest uppmärksamade för låtan “Canine Prey” som är skriven tillsammans med Håkan Hellström. En låt Håkan själv valde att ge ut som singel 2008, då med svenskt text och titeln “För en lång, lång tid”.

Nu är det dags för andra fullängdaren och videon till “Sheela” är poducerad av Johan och Christina själva och gjord ovanpå gamla svartvita filmklipp. Låten har även använts av Nudie Jeans i deras video “The Orange Thread”.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …