Dag för dag – Boo

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Snavely Constraction / BAM, betyg: 4]

Är det inte konstigt att heta Dag för dag och sedan sjunga på engelska? Jag tycker det, men kanske hänger det ihop med att duon, tillika syskonen, Sarah Parthemore Snavely och Jacob Donald Snavely tydligen kommer från USA och nu bestämt sig för att bo i Sverige. Enligt ryktet lär det vara polarna i Shout Out Louds som lurat hit bandet.

“Boo” är både namnet på öppningslåten och på detta debutalbum från det kringflackande syskonparet. Själva kallar de sin musik för rock, men melankolisk, stämningsfull deppop är också ett epitet som skulle passa.
Jag är ett fan av svärta men hos Dag för dag tycker jag att musiken är för händelsefattig och fantasilös. Jag tappar snabbt intresset, även om jag i andra sammanhang kan gilla monotoni och dysterhet.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …