Kommun – Kommun

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Hybris / Border, betyg: 5]

Vapnet-gänget har ett nytt projekt på gång och passar samtidigt på att byta språk. Musiken är bättre än det usla bandnamnet, men nog går det att hitta på mer spännande saker med popmusik än så här? Kommun är på intet sätt dåliga, de gör småtrevlig mjukpop ungefär så som den brukar göras, och det kanske är det som är felet.

Visst, jag kan ha på Kommun i bakgrunden medan jag diskar men så fort jag stänger av har låtarna gjort sitt. Det är ingen musik som får mig att reflektera över mitt liv, dansa eller på annat sätt påverkar mitt liv. Lagompop gör kanske ingen skada, men den gör ingen nytta heller.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …