Wednesday , February 28 2024

Cryo hyllas i Europa

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Sedan starten 2002 har Cryo alias Martin Rudefelt skapat technoinfluerad body. 2007 belönades han med priset som årets nykomling vid SAMAgalan för debutalbumet Cryogenic. Nu följer han upp debuten med albumet Hidden Aggression som denna vecka klättrar på svenska försäljningslistan.

Efter succén med debutalbumet flyttade Martin till Frankrike, för att fortsätta med en utlandslansering. Nu är han alltså tillbaka med ett nytt album som är inspelat i Paris och Malmö. En skiva som får hyllningar i så väl svensk som utländsk press.

Nedan kan du se videon till nya singeln “Substance” regisserad av Jesper Svensson. I videon syns även Cryos livekeyboardist Torny Gottberg (till vardags sångare i Project-X).

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …