Wednesday , October 28 2020

Josefina Sanner – Love Case Scenario

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Finaville / Border, betyg: 4]

Hon sjunger mjukt och lent, spelar musik som passar bra till mörka vinterkvällar inomhus med varm choklad och musiken är snyggt producerad. Så jag skulle gärna vilja skriva en snäll recension. Men vad tusan ska jag skriva om? Musiken är trevlig men varken särskilt originell eller spännande. Det finns inget som griper tag i mig och får mig att känna att värmländska Josefina Sanner är ett måste i mitt liv. Jag kan lyssna på hennes softa gitarrsånger och trivas under tiden, men en timme senare är hon glömd. Mitt liv har inte blivit rikare bara för att jag lyssnat på denna tjej.

Debutalbumet kom 2006 och tydligen har hon haft vissa framgångar både som artist och låtskrivare utomlands. Men Sverige har förmodligen världens högsta standard på sina artister och i den inhemska konkurrensen räcker Josefina Sanner inte till.

Om Webbmaster

Kolla även

Di Leva – firar sin födelsedag med en elektronisk singel!

Idag fyller Sveriges främsta rymdblomma, Thomas Di Leva, år och firar sin födelsedag med att …