Aerial – Put it This Way In Headlines

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Nomethod Records, betyg: 5]

Sedan 2006 har Aerial klämt ur sig två album och en EP. Nu kommer tredje fullängdaren och man har även utökats med en medlem. Man har även lämnat den mesta postrocken bakom sig och dragit mer mot indie och emo (i originalbetydelsen). Tankarna far mot band som Logh och i viss mån Last Days of April när jag lyssnar. Det är två band som jag gillar skarpt, och även Aerial har en hel del på pluskontot även om de inte riktigt når upp till storheten hos de tidigare nämnda. Men man har tillräckligt med skrammelgitarrer och dissonanstoner för att få stanna i min cd-spelare ett litet tag till.

Om Webbmaster

Kolla även

Agent Side Grinder – analog råhet och naket historieberättande

Agent Side Grinders nya album, Jack Vegas, har färgats av den amerikanska beatnikrörelsen och är …