Thursday , August 18 2022

Aerial – Put it This Way In Headlines

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Nomethod Records, betyg: 5]

Sedan 2006 har Aerial klämt ur sig två album och en EP. Nu kommer tredje fullängdaren och man har även utökats med en medlem. Man har även lämnat den mesta postrocken bakom sig och dragit mer mot indie och emo (i originalbetydelsen). Tankarna far mot band som Logh och i viss mån Last Days of April när jag lyssnar. Det är två band som jag gillar skarpt, och även Aerial har en hel del på pluskontot även om de inte riktigt når upp till storheten hos de tidigare nämnda. Men man har tillräckligt med skrammelgitarrer och dissonanstoner för att få stanna i min cd-spelare ett litet tag till.

Om Webbmaster

Kolla även

The Crazymen - Living Above The Cyclone Firestorm

The Crazymen – Living Above The Cyclone Firestorm

Motala-trion The Crazymen firar 20-årsjubileum som band i år. Det gör man genom att ge …