Wednesday , June 7 2023

VNV Nation till Sverige

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

ElectriXmas har bokat VNV Nation som huvudband till årets festival. Spelningen blir den irlänsk/engelska-gruppens enda Sverigespelning på den pågående världsturnen. VNV Nation släppte i somras albumet Of Faith, Power And Glory, en intervju med VNV Nation återfinns i senaste numret av Zero som gruppen dessutom pryder omslaget på.

Övriga band som spelar på årets electriXmas är:
Rotersand (DE)
Aesthetic Perfection (AUT)
Sadman (S)

Köp biljetter till ElectriXmas här: www.electrixmas.org
Köp Zero #2 2009 med VNV Nation här: Zero #2 2009

Nedan ser du gruppens hyllade låt “lllustion” som klippts ihop med Andy Huangs berömda animation Doll Face. Videon har setts av över 2 miljoner på YouTube. Under den ett liveklipp från 2008 års Mera Lunafestival i Tyskland.

Om Webbmaster

Kolla även

Romantic Thriller – “The 5th Grade Curse”

Låt oss nu rikta blickarna till den amerikanska västkusten.  Närmare bestämt till Los Angeles, där …