Wednesday , July 17 2024

Kim Wilde till Peace and Love

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Peace & Love fortsätter att hårdsatsa inför 2010 års festival. Nu presenterar man några av huvudakterna. Till Borlänge nästa sommar kommer legendariska amerikanska punkbandet NOFX och 80-talsikonen Kim Wilde.

2010 års upplaga av Peace & Love äger rum mellan den 28 juni – 3 juli i Borlänge under temat Frihet.

-Det finns en hel armé av oss som var tokkära i Kim Wilde och lyssnade i våra Walkmans och på Kaj Kindvalls sockerlena röst när han presenterade henne högt upp på listorna på 80-talet. Och ett stort antal yngre som hört hennes odödliga låtar efteråt. Nu kommer äntligen chansen att se denna ikon live, säger Ronny Mattsson, presschef på Peace & Love.

Hittils klara artister
NOFX [US] Kim Wilde [UK] [ingenting] Ale Möller Band
Kultiration
Robert Belfour [US] Brothers of End
Dan Berglund
Astral Doors
Tribulation

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …