Soundmasters, unikt nyföretagarstöd

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I Zeros artikelserie om musikutbildningar har vi besökt många av landets främsta skolor. Bland annat var vi på Music Factoryskolan i Skara och här sattsar man nu på en nytt unikt projekt.

Entreprenörsprojekt “Soundmasters” är ett unikt nyföretagarstöd inom musikbranschen som ska generera nya företag och jobb, något som redan sker trots svåra tider. Är du påväg att starta upp en verksamhet eller vill arbeta inom musikbranschen är Soundmasters en bra start på kariärren.

Läs mer om Soundmasters på www.musicfactory.se

Har du vägarnaförbi Skara kan du passa på att besöka skolan den 14/11 då det är öppethus. Under dagen kommer ett flertal personer inom musikbranschen vara på plats och artisten Kleerup är på plats för att prata om sin musik.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …