Thursday , December 7 2023

In Strict Confidence tillbaka

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Tyska bodybandet In Strict Confidence har blivit något mjukare på nya singeln “My Despair” som släpps den 2 december. Gruppen har nyligen skrivit på ett licensavtal med svenska Wonderland Records som släpper och distribuerar gruppen i norden.

In Strict Confidence har funnits sedan 1992 då de släppte sitt första alster på klassiska formatet kassett. Över 1,6 miljoner MySpace-besök, sex album och massa singlar senare är de en kraft att räkna med på den elektroniska musikscenen.

Singeln kommer följas av ett nytt album i början på 2010 och flitigt turnerande.

Länk till nya videon finns nedan.

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …