Wednesday , April 17 2024

Jonna Lee tolkar Nitzer Ebb

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I september blev Jonna Lee programledare för radioprogrammet P3 Live Session i Stockholm. Hon har släppt två album. Det senaste This is Jonna Lee släpptes tidigare i år. På skivan får hon hjälp av inga mindre än Ed Harcourt och Supergrasstrummisen Danny Goffey.

Jonna Lee har även framfört en del covers på låtar som Depeche Modes – “Never Let Me Down Again” och The Killers – “Human”. Nu har hon valt att tolka en mer udda låt, nämligen engelska kultgruppen Nitzer Ebbs “Violent Playground”. I en aukustisk version finns den utgiven på skivbolagets andra samlingsalbum Razzia Vol. 2/There's A Razzia.

Köp skivan här: cdon.com

Se också videon illustrerad med bilder här nedan.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …