Thursday , June 20 2024

The Mobile Homes släpper “Ill”

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Med sitt senaste album This Is Your Lucky Day tog sig The Mobile Homes tillbaka där de startade musikaliskt. Hyllningarna lät inte vänta på sig och det Sami Sirviö-producerade albumet har blivit ett av årets mest kritikerrosade. Nu släpps andra singeln från skivan, “Ill” en låt med en inte allt för munter text. Videon är däremot en elegant parafras på Anton Corbijns prisbelönta video till Depeche Modes “Enjoy the
Silence” där sångaren Hans Erkendal beger sig ut på utflykt i naturen med en orange fältsäng.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …