Thursday , July 25 2024

The Mary Onettes nya singel

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

The Mary Onettes kommande skiva Islands går redan varm på redaktionen. Singeln “Puzzels” släpps den 30 september och albumet månaden senare (4 november). I dagarna läckte dock skivbolaget Labrador själva ut låten via sin hemsida. Vi på Zero delar självklart med oss av länken till ett av årets mest intressanta svenska skivsläpp.

Lyssna på “Puzzels” här >>

The Mary Onettes kommer från Jönköping men är numera bosatta i Göteborg. 2005 släpptes första EPn. Det självbettilade debutalbumet kom sedan 2007 och hyllades i media. Bandet har influerats av bland annat Joy Division, The Church, Jesus and Mary Chain och tidiga U2.

I kommande numret av Zero finns en intervju med gruppen.

Om Webbmaster

Kolla även

Anna Öberg – video till “Ligger på rygg”

Helsingborgsbördiga Anna Öberg har gjort sig ett namn med sin säregna skånska pop baserad på …