Wednesday , September 28 2022

Hearts of Black Science tillbaka

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Svenska Hearts of Black Science slog igenom via MySpace för några år sedan. Gruppen blev uppmärksammade av bl.a. engelska BBC men har aldrig riktigt nått ut i hemlandet. Nu ska det bli ändring på det. Inför kommande skivan har man skrivit kontrakt med Wonderland Records och tagit hjälp av Hans Olsson (Universal Poplab och Timo Räisänen).

Albumet som är tänkt att släppas i september/oktober innehåller tolv spår men redan nu kan du lyssna på låtarna “Teenage Heels” och “Transmission” på gruppens MySpacesida: www.myspace.com/heartsofblackscience

Första singeln från albumet “Gold & Dust ” finns att ladda ner gratis här: www.klicktrack.com
(Den fysiska utgåvan av singeln släpps i veckan)

Om Webbmaster

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …