Tuesday , August 9 2022

Momofoko debuterar

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nyligen släpptes skånska Momofoko sitt debutalbum NOT NOW!…NOW? på egna etiketten Electric Nonsense. Musiken är en lekfull mix av rytm och melodier och med influenser som The Talking Heads och Supergrass blir det en blandning av gammalt och nytt. Skivan har spelats in i Göteborg och Malmö med hjälp från Anders Alexander (Alice in Videoland) och Kristian Anttila. Nu är det dags för första singeln och videon “Control”.

Missa heller inte intervjun med gruppen i senaste numret av Zero som du köper här: www.tidskriftsbutiken.nu

Om Webbmaster

Kolla även

Vex – “Saboteur”

”Fräck bas”, ”danspunk”, ”starka melodier”, ”upplyftande refränger” och ”elektroniskt och energiskt”. Så beskriver Tobias Kastberg, …