Sunday , February 25 2024

Depeche Mode till Sverige igen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I somras fick de Arvikafestivalens besökare att gå i taket då de besannade festivalbokarnas önskedrömmar och spelade som huvudband. Snart är Depeche Mode med Tour Of The Universe tillbaka för tre besök i Malmö, Göteborg och Stockholm den 25, 26 och 31 januari. Biljetterna släpps den 24 augusti.

Depeche Mode, ett av världens största band, har sedan de bildades i början av 80-talet släppt 12 fullängdare, över 50 singlar och sålt över 75 miljoner album. Den tredje juli i somras gjorde de Arvikafestivalens besökare överlyckliga genom att spela på festivalens största scen. Innan dess var det 2006 som Depeche Mode besökte Sverige med turnén “Touring The Angel”, en turné som slog försäljningsrekord med sina 1,8 miljoner sålda biljetter på 87 shower och väl fyllde Scandinavium, Globen och Stockholms Stadion till bredden med hängivna fans.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …