V/A – Electropop.2

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[album, Conzoom Records / Hot Stuff, betyg: 8]

Jag är rätt förtjust i samlingsalbum, i synnerhet sådana som innehåller exklusiva remixer och många, för mig, nya okända artister. Båda dessa kriterier uppfylls med råge på nya Electropop-samlingen som formligen kokar av strålande elektronisk kvalitetspop. Att en stor del av artisterna är svenska får en självklart att sträcka lite extra på ryggen. Emmon, Julian Brandt, Quelles Paroles och Rupesh Cartel varvas med nya hjältar på min synthimmel som The Ultrasonics, Rubikon och Ostrich. Electropop 2 är definitivt sommarens partyplatta att njuta av mellan festivalerna.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …