Kick off för The Kick

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

David Sundqvist har under många år figurerat bakom artister som El Perro Del Mar (Sadovaja) och Kristian Anttila. Han har också haft vissa framgångar med sina egna projekt Elasmo och Kitty & The K (tillsammans med Kitty Jutbring). Nu greppar han för första gången själv micken i soloprojektet The Kick.

Under fjolåret fick vi två smakprov i form av singlarna “Dancer” och “My Darkest Hour” nu släpps tredje singeln “Freak” (se video nedan) från den kommande fullängdaren Metal Heart (19 juni). Vill man få en aptitretare kan man på nationaldagen den 6 januari se The Kick live på Sticky Fingers i Göteborg tillsammans med Yvonne.

En intervju med The Kick återfinns i kommande numret av Zero.

Låtlista Metal Heart
The Game
Freak
White Light
Voices
Dancer
My Darkest Hour
Black Wings
Let It Be
This Town
Flashing Like Scissors
The Hours

THE KICK – “FREAK”

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …