Trent Reznor hjälper hjärtsjuk

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nine Inch Nails sångare Trent Reznor skriver i ett brev på sin hemsida och ber sina fans om hjälp. Han uppmanar dem att bidra med pengar till en fond som ska rädda Eric De La Cruz, som är i akut behov av en hjärtdonation.

För att visa sin tacksamhet till dem som hjälper till erbjuder Trent en träff med bandet. Hans vädjan kan du läsa här: http://store.nin.com/helperic

Nine Inch Nails bildades i Cleveland USA, 1988. Trent Reznor är själv gruppens enda fasta medlem. Gruppen slog igenom 1989 med debutalbumet Pretty Hate Machine och singeln “Head Like A Hole”. De senaste åren har bandet gjort en rad utsålda konserter i Sverige och i sommar är de aktuella med en spelning på Arvikafestivalen.

NINE INCH NAILS – “HEAD LIKE A HOLE”

Om Webbmaster

Kolla även

Agent Side Grinder – analog råhet och naket historieberättande

Agent Side Grinders nya album, Jack Vegas, har färgats av den amerikanska beatnikrörelsen och är …