Klädmärke erbjuder gratis hotellrum

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Det Göteborgsbaserade klädmärket Elvine och Scandic Malmen lanserar i augusti hotellkonceptet Creator's Inn i Stockholm. Ett av Scandic Malmens hotellrum re-designas under sommaren och öppnar upp som det första “hotel-in-hotel”-konceptet i världen.

En övernattning på Creator's Inn erbjuder all den standard och bekvämlighet förknippad med en modern hotellvistelse med den avgörande skillnaden att du som gäst inte betalar något.

Creator’s Inn har utvecklats, och i olika former, genomförts i Göteborg men i och med Scandic Malmens medverkan är det nu för första gången beläget i ett faktiskt Hotell. Syftet är att främja oetablerad talang oavsett verksamhetsområde och ge något tillbaka till de kreatörer vars närvaro bidrar till en intressantare stadsbild.

– “Vi är din vän” är Elvines kärnvärde, och som vän erbjuder man självklart sina gäster tak över huvudet. Det känns jättekul att utöka gästfriheten genom att ta konceptet vidare till Stockholm, säger Johan Johnsén, marknadsansvarig på Elvine. Från och med första augusti och sex veckor framåt kommer gästande kreatörer att erbjudas boende i det specialdesignade hotellrummet på Scandic Malmen i Stockholm

Även allmänheten ges möjlighet att ansöka om boende genom att motivera sitt besök på www.creatorsinn.com. Ett urval av rummets gäster kommer under projektets gång att dokumenteras och presenteras på hemsidan. Läs mer om Creator's Inn by Elvine på: www.creatorsinn.com

Elvine är ett Göteborgsbaserat klädmärke som gör “sofistikerade kläder för osofistikerat beteende”.

Scandic Malmen Nyrenoverade Scandic Malmen är ett modernt hotell beläget mitt på Södermalm i Stockholm. Hotellet erbjuder en hotellvistelse med direkt närhet till kultur, shopping och gångavstånd till några av Stockholms bästa livescener.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …