Wednesday , July 17 2024

Fixmer/McCarthy fick fly Mexico City

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I lördags var det tänkt att technoproducenten Terence Fixmer och Nitzer Ebbsångaren Douglas McCarthy skulle spelat i Mexico City, där de båda musikerna befinner sig på turné med sitt projekt Fixmer/McCarthy.

På grund av svininfluensan som spridit sig som en löpeld i staden, tvingades bandet att fly och ställa in spelningen. Bandet fick stanna en natt på hotell innan de kunde bege sig vidare berättar Douglas för ZERO, som nu befinner sig på säker mark i USA. Det är idag oklart om och när bandet kan återvända för att återuppta turnén i Mexico.

Nedan finns två bilder som bandet tog under dramat på flygplatsen i Mexico City.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …