Wednesday , April 17 2024

Julian Brandt släpper debutsingel

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I december gjorde gruppen Bobby sin avskedsturné. Bandets sångare Julian Brandt solodebuterade snart därefter med låten “State of Anxiety”. Nu är hans album färdigställt och från den släpps nu titelspåret “Looks and Talent” som singel. Albumet är producerat av Carl Hammar (Day Behavior) och skivan väntas släpps i maj på skivbolaget Graplur och distribueras av Border Music.

Looks and Talent har många spännande gästartister, titelspåret som du kan se videon till här nedan gästas av gästas av Paulinda Crescentini (Day Behavior). Ett annat spår som redan nu har väckt en viss uppmärksamhet är “Love Can Turn Us Blind” som Julian sjunger tillsammans med Kitty Jutbring (Kitty and the K). Låten finns att höra på www.myspace.com/julianbrandt

(Julian har även varit verksam i popgrupperna The Paper Faces, Kamera och Lustans Lakejer.)

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …