Sunday , November 27 2022

Depeche Modes album har läckt ut

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Depeche Modes kommande album Sounds Of The Universe har läckt ut på internet idag. Säkerheten har varit stor men nu har det alltså hänt igen. Skivan släpps officiellt den 22 april, om skivbolaget nu kommer att tidigarelägga utgivningen är oklart.

Zero råder dig att hålla spänningen vid liv och läsa recension och intervju i nya numret av Zero. Efter det tar ni er till Nalen i Stockholm den 17 April där det kommer vara releasekalas för skivan och här kommer den också att premiärspelas för första gången. Precis som det ska vara!

Fler releasepartyn för skivan:
80's – Metro La Coupole – Stockholm – 18 april
Neostalgia – Deep – Malmö – 24 april

ZERO kan du beställa här: www.tidningstorget.se

Nedan ser du videon till första singeln från “Wrong” från Sounds Of The Universe.

Om Webbmaster

Kolla även

Krake – “Smuts”

Krake från Luleå – som består av Fredrik Sjögren (gitarr och sång), Fred Sundström Kanon …